Doctorul Beg a scăpat şi de controlul judiciar

De: 
SAVA NIKOLICI
31 martie 2015 - 13.30

Începând de astăzi, cunoscutul urolog reșițean, Gheorghe Beg, nu va mai avea nicio interdicție impusă de instanțele de judecată în urma accidentului de circulație produs de acesta și soldat cu moartea unei fetițe, în vârstă de 7 ani. Săptămâna trecută, Judecătoria Caransebeș a dispus încetarea tuturor interdicțiilor, respectiv, controlul judiciar. Procurorul de caz a făcut contestație, iar astăzi instanța Tribunalului Caraș-Severin a respins-o.

Unul dintre apărătorii inculpatului, Cosmin Bolosin, ne-a mărturisit: „Clientul meu nu va mai avea nicio interdicție și, prin urmare, poate să părăsească și țara și să ia legătura cu martorii din dosar. Consider măsura legală și temeinică, doctorul Beg putând să se ocupe în liniște de pacienții săi“.

Reamintim că, în luna noiembrie 2014, Gheorghe Beg a accidentat mortal o fetiță pe o trecerea de pietoni din Oțelu Roșu, în timp ce se întorcea seara de la Cluj. Poliția a reținut faptul că șoferul și-a continuat drumul, fiindu-i blocat autoturismul la intrare în Municipiul Reșița. În apărarea sa, inculpatul a invocat faptul că s-a temut de reacția familiei fetiței ucise, motiv pentru care nu a oprit la locul accidentului.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget