Frunzăverde şi Ştefănescu se plâng că locuiesc într-un cartier devastat!

De: 
MATEI MIRCIOANE
20 aprilie 2015 - 20.30

Lunca Pomostului - ReşiţaPreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, şi consilierul judeţean Nicolae Ştefănescu se plâng de faptul că drumurile din cartierul în care locuiesc, Lunca Pomostului, au fost devastate în urma lucrărilor de apă şi canalizare. „În Luncă e un dezastru!”, a spus Frunzăverde.

Consilierul judeţean Nicolae Ştefănescu, în plenul şedinţei din luna acesta a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a ridicat problema calităţii lucrărilor la reţeaua de apă şi canalizare: „În cartierul în care locuiesc, o organizaţie cetăţenească vrea să acţioneze în instanţă constructorul pentru că de un an şi jumătate cartierul este devastat. Nicolae ŞtefănescuŞtiu că Toly (n.n.- Anatoli Liber) are şedinţe săptămânale, are probleme cu constructorul. Dar, ceva trebuie făcut! Constructorul, Hidroconstrucţia, ar trebui să ia măsuri, să finalizeze lucrările începute. Dar, îmi pare rău că trebuie să spun, aceşti domni constructori se mai ocupă, în paralel, şi cu prestaţii particulare”.

Sorin Frunzăverde a fost de acord cu Ştefănescu: „Are dreptate Ştefi! În cartierul Luncă nu-s în stare să acopere gropile. În Luncă e un dezastru!”. Pe de altă parte, Frunzăverde a explicat: „Ştefănescu are dreptate, dar Consiliul Judeţean are de terminat până la sfârşitul anului lucrări de 160 de milioane de euro. Principalul beneficiar este Hidroconstrucţia, cu care purtăm discuţii, organizăm comandamente în fiecare săptămână. Ei au câştigat licitaţia. Au şi pedigree-ul necesar. M-am întâlnit cu directorul lor de la Bucureşti, cu Fundeanu, a fost aici, am discutat, au mai îmbunătăţit situaţia. Însă au lucrări în tot judeţul! Suntem în faza în care aplicăm penalizări. Dar, suntem uşor captivi în această situaţie. A rezilia contractul, înseamnă să organizăm o nouă licitaţie şi să nu ne mai încadrăm în timp, iar astfel am pierde banii”.

Lunca Pomostului - Reşiţa

Sorin FrunzăverdeReferitor la această problemă, consilierul Ion Spânu a fost de părere să se taie în carne vie, să se aplice penalizări pentru orice depăşire de termen, pentru orice lucrare prost făcută, pentru că altfel situaţia se va perpetua.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget