Iepuraș încărcat cu ouă roșii și cozonaci

De: 
SAVA NIKOLICI
11 aprilie 2015 - 13.05

Ca în fiecare an, Iepurașul a ajuns la unele centre sociale mai repede decât ar fi fost normal, acolo unde l-au așteptat cu bucurie persoane mai nevoiașe ori care suferă de boala singurătății. De o astfel de vizită au avut parte și beneficiarii Centrului de Servicii de Asistenţă Socială pentru Persoane vârstnice din subordinea Primăriei Municipiului Reşiţa au primit, în data de 10 aprilie.

Cu prilejul sărbătorilor pascale, Primăria Municipiului Reşiţa şi Consiliul Local, cu sprijinul primarului Mihai Stepanescu şi a sponsorilor, au oferit vârstnicilor pachete cu produse tradiţionale.

La acţiune a participat directorul executiv al Direcţiei de Asistenţă Socială Cosmin Enuică, consilierul local Florin Ţurcaş, şeful centrului Ana Bălănescu şi alţi reprezentanţi ai centrului.

Totodată, la masa de prânz, seniorii din cadrul Centrului de Servicii de Asistenţă Socială pentru Persoane vârstnice au avut parte şi de un meniu special, tradiţional de Paşti.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget