Iepurașul a ajuns și la școala din cartierul Brădet

De: 
VICTOR NAFIRU
10 aprilie 2015 - 16.05

Sărbătorile Pascale sunt așteptate cu aceeași bucurie și nerăbdare și la Anina acolo unde, în sala de festivității a Școlii Gimnaziale din cartierul Brădet, a avut loc astăzi o manifestare dedicată Învierii Domnului. Generos intitulată „Alai de primăvară“, manifestarea a fost susținută de elevii claselor primare care participă la Proiectul „Școală după școală“ finanțat de Asociația „Il Giocattolo“.

Asociația este un vechi și constant sponsor al comunității din cartierul Brădet, după cum susține coordonatorul proiectului, învățător Vasile Munteanu. Evoluția micilor artiști a fost răsplătită cu aplauze de către asistența numeroasă prezentă în sala de festivități a școlii.

Iepurașul nu a uitat ca, la sfârșit, fiecare copil să primească un dar, trimis de chiar promotorul a tot ceea ce se întâmplă în ultimii ani în școala și comunitatea din Brădet, Gianluca Farina, un italian cu inimă de român, deși acesta nu a putut fi prezent de această dată la eveniment.

Se cuvine a fi menționați și grupul de dascăli voluntari: Paula Vuescu, Daniela Chirvase, Marin Marian, însoțit permanent de părintele paroh Marius Negoiță, precum și de soția acestuia, preoteasă Rosvita Negoiță, care trudesc la mai binele micilor suflete din mărginimea Aninei.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget