În birourile directorilor CJAS Caraş-Severin au fost descoperite microfoane pentru interceptarea convorbirilor

De: 
VICTOR NAFIRU
7 aprilie 2015 - 17.50

Nicolae Drăgan, liderul BNS Caraș-Severin și șeful corpului de control din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, a repus astăzi pe tapet, într-o conferință de presă, problema statului polițienesc, exclamând la un moment dat: „M-am săturat să fiu ascultat în instituțiile publice“.

Negru de supărare și furios din cale afară, Drăgan a spus că în instituția în care lucrează – CJAS Caraș-Severin, în orificiile senzorilor pentru alarmă au fost găsite patru dispozitive de ascultare, legate la centrala telefonică, puse acolo, cel mai probabil, în urmă cu 14-15 ani, cu prilejul instalării senzorilor respectivi. Nicolae Drăgan a mai precizat că lucrarea de acum un deceniu și jumătate a fost executată de firma unui cunoscut om politic din acea vreme. Cum au ajuns trei microfoane în birourile directorilor și unul în secretariat, nici liderul BNS nu își explică. Cert este că dispozitivele de ascultare au fost găsite abia în aceste zile, când cei de la CJAS au vrut să schimbe instalația senzorilor pentru alarmă.

„Dacă tot suntem ascultați, măcar să audă și domnul prim-ministru prin instituțiile care îi raportează zilnic tot ce se întâmplă în țară. Să-i raporteze ce se întâmplă în Reșița și în Caraș-Severin. Ne-a promis în videoconferință că vine în Caraș-Severin, iar de atunci au trecut 40 de zile“, a fost mesajul lui Drăgan.

Liderul BNS a spus că angajații CJAS nu au nimic de ascuns, își văd de lucrul lor, dar de când cu descoperirea microfoanelor se tem și vorbesc în șoaptă. „Cred că o instituţie, are aceste microfoane pe inventar. Nu pot fi foarte ieftine şi de aceea am decis să dăm dovadă de fair-play şi să le înapoiem reprezentantului care dovedeşte că le are în gestiune. Sunt la noi, nu le-am distrus şi aşteptăm să le dăm înapoi“, a conchis Nicolae Drăgan, făcând haz de necaz.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget