În stațiunea Secu, lucrările sunt în grafic

De: 
SAVA NIKOLICI
24 martie 2015 - 16.40

La sfârşitul săptămânii trecute, responsabili ai Primăriei Municipiului Reşiţa au efectuat verificări privind stadiul lucrărilor care se efectuează la platoul Secu. În prezent, sunt în curs de execuţie lucrările de amenajare a spaţiilor verzi şi de amplasare a mobilierului urban, care urmează a fi finalizate până la deschiderea sezonului de picnic, în 1 mai.

Platoul Secu, în suprafaţă de 45.498 mp, a fost concesionat pe o perioadă de 49 de ani, începând din anul 2014, societăţii comerciale S.C. Tesseract Arh S.R.L pentru reabilitarea şi amenajarea zonei de agrement.

Planul de investiţii prevede lucrări care vor fi realizate pe parcursul a 7 ani. Valoarea totală a investiţiei este de 1 milion de euro. În primul an a fost alocată suma de 100.000 de euro, iar diferenţa va fi eşalonată în mod egal în următorii 6 ani.

Responsabili ai Primăriei Municipiului Reşiţa vor relua verificările la jumătatea lunii aprilie, după cum se arată într-un comunicat de presă.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget