Iubitorii de sport şi muzică sunt invitaţi la Anina

De: 
MATEI MIRCIOANE
21 aprilie 2015 - 12.25

Asociaţia Anina-Official, în colaborare cu Primăria oraşului Anina, organizează în data de 2 mai Festivalul "Zilele Tineretului”. Scopul acestui eveniment este marcarea „Zilei Naţionale a Tineretului” printr-o serie de acţiuni destinate tinerilor, promovarea activităţilor culturale, sociale, artistice şi sportive, de participare şi implicare a generaţiei tinere în viaţa culturală şi sportivă.

Evenimentul se va desfăşura pe platoul de pe strada Bucegi (la Coca). Activităţile sportive vor începe dimineaţa, de la ora 10, iar cele artistice, de la ora 16. Conform organizatorilor, spectacolele artistice se vor desfăşura până târziu, în noapte, deoarece se vor încheia cu un foc de tabără şi cu o discotecă în aer liber.

Competiţiile sportive vor fi de fotbal, atletism şi slackline, dar se vor organiza şi concursuri populare, de genul trasului funiei, alergarea în trei picioare, plimbatul scândurii şi altele. Tot pentru amuzament , la finalul concursurilor sportive, între tineri va avea loc şi un concurs de karaoke la care va fi premiată cea mai urâtă interpretare. Câştigătorii concursurilor sportive vor fi premiaţi de organizatori.

În cadrul activităţilor artistice, de după amiază, vor fi dansuri populare, muzică (hip-hop, rap), interpretări haioase. Odată cu lăsarea serii va fi aprins un foc de tabără, udat cu vin şi ţuică fiartă, şi discoteca în aer liber.

Înscrierile pentru participarea la competiţiile sportive şi la spectacolele artistice se face până în data de 30 aprilie, pe pagina de facebook a asociaţiei Anina-Official. Pot fi apelaţi şi organizatorii:
- Liuba Darius : 0753591422
- Anina-Official : 0749459948
- Pârşan Octavian : 0771113258 / 0746580089

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget