Liberalii reformatori din Caraş-Severin dau lecţii gratuite despre cum se fac banii şi afacerile de succes!

De: 
MATEI MIRCIOANE
24 martie 2015 - 19.50

Partidul Liberal Reformator (PLR) Caraş-Severin doreşte să facă alt fel de politică, o politică a faptelor concrete, şi face un pas în acest sens, organizând un seminar privind aplicarea proiectelor transfrontaliere şi dezvoltarea intreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri). Seminarul va avea loc joi, 26 martie, de la ora 16.30, în Reşiţa, la sediul „Diamant”, bd. I.L. Caragiale, în sala de conferinţe, etaj III.

Pentru a promova seminarul de joi, intitulat „Perspectiva şi sprijinul PLR în aplicarea Proiectelor Transfrontaliere şi Dezvoltarea IMM-urilor”, PLR Caraş-Severin a organizat astăzi o conferinţă de presă, prin care îi cheamă pe toţi cei interesaţi să participe la acest curs gratuit privind modalitatea de atragere a fondurilor europene. Conferinţa de presă a fost susţinută de Ionel Goagă, secretar general al PLR Caraş-Severin, Cristian Havrileţi, preşedinte PLR Reşiţa şi Ionela Kovacs, vicepreşedinte PLR Reşiţa.

Referitor la seminar, Ionel Goagă, secretarul general al PLR Caraş-Severin a declarat: „Vizate de acest seminar sunt ONG-urile şi administraţiile publice locale, pentru proiectele transfrontaliere, şi IMM-urile, în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene.Noi credem că ideile bune merită sprijinite, dar, ele ca să devină eligibile şi să primească finanţare, trebuie transformate în proiecte de calitate. Urmând această idee, ne-am gândit la acest seminar şi am invitat pentru prezentări pe doamna Truţă Cristina, consultant pe probleme europene, care are peste 50 de proiecte duse al final şi peste 50 de milioane de euro gestionate în domeniul proiectelor europene. Această primă acţiune se înscrie într-un mai amplu proiect al PLR Caraş-Severin, prin care opţiunea liberalilor reformatori, politica şi politicienii sunt chemaţi să contrinuie concret şi nemijlocit la sprijinirea în diverse domenii de activitate a comunităţii din Banatul Montan şi nu numai”.

Ionela Kovacs, vicepreşedinte PLR Reşiţa a vorbit despre nevoia ca politicienii să se implice în activităţi puse în slujba comunităţii şi şi-a exprimat speranţa ca partidele politice să se reformeze, să nu funcţioneze ca grupuri aflate sub influenţa şi comanda unui singur lider, ci ca formaţiuni cu mai mulţi lideri, cu mai multe personalităţi cu idei şi iniţiative. Cristian Havrileţi, preşedinte PLR Reşiţa, care este şi consultant financiar, cu experienţă în domeniul bancar, a spus că la seminar, dar şi cu alte ocazii, îşi va pune experienţa în slujba celor care doresc să acceseze fonduri europene.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget