Lui Sorin nu-i place acasă. Adolescentul Sorin Peica din Dognecea a dispărut din nou de la domiciliu! (Update)

De: 
CORINA NIŢU
30 martie 2014 - 11.00

Minorul Peica Sorin, în vârstă de 14 ani, minor aflat în plasament la un asistent maternal pe raza localităţii Dognecea a plecat aseară de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Conform informaţiilor, Sorin a plecat de acasă în jurul orei 20. Adolescentul a mai dispărut de acasă la începutul acestei luni, în data de 4 martie, însă a fost găsit.

Minorul este cunoscut cu tulburări de comportament şi autism.

Semnalmente:Sorin Peica
- brunet, tuns scurt;
- ochi căprui;
- înălţime 1,65 - 1,70 m;
- aproximativ 56 kg;
- faţa ovală;
- fără semne particulare vizibile.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză roşie.

Oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea acestuia este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update, 31 martie, ora 7.30 =======================

După ce a fost căutat toată noaptea de peste 100 de localnici, poliţişti, jandarmi şi pompieri, Sorin Peica a fost găsit, în dimineaţa zilei de duminică 30 martie, la un localnic din Dognecea. El a fost predat familiei, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin vor face o nouă anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care a dispărut de acasă. Totodată se va lua decizia dacă minorul va mai rămâne la familia la care se află în plasament.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget