AICI SE AFLĂ VECHIUL CONŢINUT AL ZIARULUI ARGUMENT! Acest sit conţine articolele de la înfiinţarea ziarului, până în 30 mai 2015.

Ziarul nou se află LA ACEASTĂ ADRESĂ

Lui Sorin nu-i place acasă. Adolescentul Sorin Peica din Dognecea a dispărut din nou de la domiciliu! (Update)

De: 
CORINA NIŢU
30 martie 2014 - 11.00

Minorul Peica Sorin, în vârstă de 14 ani, minor aflat în plasament la un asistent maternal pe raza localităţii Dognecea a plecat aseară de la domiciliu şi nu s-a mai întors. Conform informaţiilor, Sorin a plecat de acasă în jurul orei 20. Adolescentul a mai dispărut de acasă la începutul acestei luni, în data de 4 martie, însă a fost găsit.

Minorul este cunoscut cu tulburări de comportament şi autism.

Semnalmente:Sorin Peica
- brunet, tuns scurt;
- ochi căprui;
- înălţime 1,65 - 1,70 m;
- aproximativ 56 kg;
- faţa ovală;
- fără semne particulare vizibile.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză roşie.

Oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea acestuia este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update, 31 martie, ora 7.30 =======================

După ce a fost căutat toată noaptea de peste 100 de localnici, poliţişti, jandarmi şi pompieri, Sorin Peica a fost găsit, în dimineaţa zilei de duminică 30 martie, la un localnic din Dognecea. El a fost predat familiei, iar reprezentanţii Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin vor face o nouă anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care a dispărut de acasă. Totodată se va lua decizia dacă minorul va mai rămâne la familia la care se află în plasament.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget