Magistrații Curții de Apel Timișoara au fost îngăduitori cu Ceangâr

De: 
SAVA NIKOLICI
24 martie - 16.20

Astăzi, la Curtea de Apel Timișoara s-a judecat apelul formulat de Emanuel Ceangâr, reșițeanul care a lovit un polițist, împotriva sentinței Judecătoriei Reșița care îl condamnase la 3 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj împotriva bunurilor moravuri și tulburarea ordinei publice. În plus, instanța îl obligase să-i plătească victimei daune morale în valoare de 5.000 de euro.

Magistrații Curții s-au dovedit mai puțin aspri, dovadă că i-au redus pedeapsa la 1 an și opt luni, cu suspendare, pe un termen de încercare de 2 ani și jumătate, și la plata daunelor morale de doar 2000 de euro.
Avocatul Cosmin Bolosin
„Soluția este legală și temeinică, ceea ce am și arătat în motivele de apel formulate atât pe latura penală, cât și pe cea civilă. Sentința Curții de Apel Timișoara este definitivă“, ne-a mărturisit cunoscutul avocat, Cosmin Bolosin.

Reamintim că, în ziua de 14 august 2014, pe fondul consumului de alcool, Emanuel Ceangâr a avut o altercaţie cu un poliţist comunitar, în centrul municipiului Reşiţa – în faţa complexului comercial. Pentru aplanarea scandalului, a fost anunţată echipa operativă a Poliţiei Municipiului Reşiţa, poliţistul care a venit să constate cele reclamate a fost lovit cu pumnul în față de Ceangâr, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget