O fetiță de patru ani a fost atacată de câinele familiei

De: 
SAVA NIKOLICI
23 aprilie 2015 - 01.00

S-a întâmplat în după amiaza zilei de 22 aprilie, la Doclin unde, o fetiță în vârstă de 4 ani și jumătate a fost la un pas să fie desfigurată de unul dintre câinii familiei pe care bunica ei tocmai îl dezlegase din lanț. Totul s-a derulat fulgerător, fetița se juca cu un cățel, când celălalt câine, aparent fără niciun motiv, s-a repezit la gâtul ei.

Țipetele de durere și de groază ale micuței i-a scos din bucătărie pe părinții și bunica sa, aceștia reușind să împiedice o tragedie. Dar și așa copila a fost umplută de sânge în zona dreaptă a gâtului însă, din fericire, nu i-au fost atinse principalele artere de sânge. O ambulanță sosită urgent la fața locului a transportat-o cu multiple plăgi la nivelul gâtului, fiindu-i afectați doar mușchii, nu și vasele de sânge, după cum aveau să constate medicii de la UPU.

După ce a fost stabilizată hemodinamic, fetița a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu, din Timișoara.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget