O tânără din Bocșa și-a găsit sfârșitul într-un canal

De: 
SAVA NIKOLICI
19 aprilie 2015 - 17.35

O familie din Bocșa trece printr-o mare tragedie în aceste zile, după ce fiica lor, în vârstă de 21 de ani, a murit în împrejurări dramatice. Andreea C. a fost găsită în această dimineață, într-un canal situat pe o stradă foarte circulată din oraș. Tânăra, mai răsufla când s-a ajuns la ea, dar se afla într-o stare foarte gravă. A fost transportată de urgență cu ambulanța la punctul de Asistență și prim ajutor din localitate, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să o mențină în viață, dar fără succes. Pe corpul ei, nu s-au găsit urme de violență.

Fata a plecat sâmbătă de acasă, iar când părinții au văzut că nu s-a întors seara, au intrat în panică și au început să o caute, ajutați fiind și de băiatul lor, precum și de rude. Duminică dimineața a fost anunțată și poliția, iar după două ore de căutări febrile, în jurul orei 11, a fost găsită într-un canal, la nici 50 de metri de casă, lăsând impresia că s-ar fi ascuns acolo.

În oraș se vorbește că Andreea s-ar fi certat cu părinții înainte de a pleca de acasă și că azi-noapte ar fi îngurgitat o mare cantitate de medicamente în amestec cu o băutură energizantă, însă surse din poliție s-au abținut să confirme zvonurile.

Cadavrul fetei a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Reșița, unde, în urma autopsiei, se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget