Rufă şi Primăria Reşiţa sunt tot mai aproape să-şi spună: adio şi-un praz verde!

De: 
VICTOR NAFIRU
24 aprilie 2015 - 00.30

Chiar dacă se află pe un liniștitor loc III în Seria a II-a, a Ligii a II-a de Fotbal, Metalul Reșița se străduiește din răsputeri, aidoma unui boxer, să termine „în picioare“ campionatul. Neînțelegerile dintre acționarul majoritar Cătălină Rufă și finanțatorul, Primăria Municipiului Reșița, par să anunțe un divorț iminent în vară. Jucătorii nu și-au primit salariile de două luni, antrenorul de cinci, unii instigă pe alții împotriva lui Rufă, iar magazionereul refuză și el să mai lucreze. O nebunie curată, ce mai!

În aceste împrejurări triste și nedorite de adevărații suporteri, Primăria Reșița a trimis un comunicat de presă care încearcă să facă lumină în acest caz: „În urma verificărilor economice efectuate de Primăria Municipiului Reşiţa, s-a constatat faptul că desfăşurarea activităţii fotbalistice competiţionale din Liga a-II-a este asigurată din contribuţia administraţiei locale, până la sfârşitul campionatului. Subliniem faptul că municipalitatea s-a achitat integral de obligaţiile contractuale asumate.

De la stânga:Ghe. Năsturel, Mihai Stepanescu și Cătălin Rufă

Ca atare, menţionăm că toate cheltuielile înregistrate şi cele care se vor înregistra privind plata jucătorilor, antrenorilor, personalului auxiliar, furnizorilor de servicii şi de materiale şi altor instituţii revin acţionarului majoritar Cătălin Rufă, care este răspunzător de bunul mers al activităţii şi de îndeplinirea tuturor obligaţiilor.

La finalul Campionatului, în data de 6 iunie, vor fi luate toate deciziile sportive, economice şi juridice în privinţa echipei CS Metalul Reşiţa.

În situaţia în care va fi perturbat bunul mers al echipei de Liga a-II-a CS Metalul Reşiţa şi a celor cinci grupe de juniori, în mod direct sau indirect, singurul răspunzător va fi acţionarul majoritar Cătălin Rufă.

Primăria Municipiului Reşiţa va asigura în continuare baza materială şi condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii“, se arată în comunicatul de presă al primăriei.

Altfel spus, adio și-un praz verde!

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget