SC SCHILIFT, în conflict cu Ioan Popa pentru bani! Totuşi, au ajuns la un consens, Popa va plăti la anul

De: 
MATEI MIRCIOANE
21 aprilie 2015 - 16.55

Pârtia Casa BarajNu e uşor să faci tăiţei, dar nici să te dai cu schiurile, mai ales fără zăpadă, nu e simplu. De acest adevăr s-a convins şi omul de afaceri Ioan Popa, devenit celebru sub numele Nelu Tăiţelu, în urma succesului fulminant pe care l-a avut (şi îl are) în producerea pastelor făinoase. Însă, Ioan Popa are acum probleme cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cu privire la pârtia de schi pe care o administrează.

Ioan Popa, inventatorul găurii din macaroană (aceasta era o glumă amicală - n.n.), după ce a cunoscut succesul în domeniul industriei de tăiţei (cu WOW!) şi alte paste făinoase, s-a lansat şi în afaceri în turism, achiziţionând complexul turistic Casa Baraj de la Văliug şi luând în concesiune de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin pârtia de schi „Văliug – Casa Baraj”, în lungime de 800 de metri. Omul de afaceri reşiţean a investit sume importante în amenajarea şi modernizarea complexului şi a pârtiei de schi. Aceasta a atras mulţi turişti, la Ponton Casa Baraj, pe timp de vară, şi pe pârtia de schi, pe timp de iarnă. Mulţi, dar, se pare, că nu destui.

Astfel, SC SCHILIFT SRL, societate din subordinea Consiliului Judeţean Caraş-Severin, condusă de către directorul Ionuţ Balaci, scrie într-o informare adresată zilele trecute Consiliului Judeţean:

„Pe parcursul anului 2014, SC SCHILIFT SRL a derulat contractul cu SC CASA BARAJ SRL în condiţii dificile, drept urmare societatea (societatea SCHILIFT - n.n.) nu a reuşit să încaseze nimic din valoarea contractului aferent sezonului 2013 – 2014.

Principala problemă a fost lipsa zăpezii, iar din această cauză pârtia nu a funcţionat foarte multe zile. Acesta este un risc pe care societatea contractantă îl cunoştea în momentul semnării contractului.

Pentru recuperarea creanţei de la SC CASA BARAJ SRL am încercat să negociem un alt termen de plată, dar acest prim pas a eşuat.

După nenumărate discuţii cu administratorul societăţii SC CASA BARAJ SRL, domnul Ioan Popa, am reuşit să ajungem la o înţelegere. Astfel am creat un nou program de încasare care va începe din luna ianuarie a anului următor”.

În informare se mai arată că, totuşi, SC SCHILIFT a încasat anul trecut restanţa de 10.000 de lei pe care SC CASA BARAJ o datora din sezonul 2012 – 2013.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget