Se simțea cu musca pe căciulă și nu a oprit la semnalul polițistului

De: 
SAVA NIKOLICI
24 aprilie 2015 - 13.30

S-a întâmplat la Răcășdia, în noaptea de 23/24 aprilie. În timpul unui control de rutină, polițiștii au vrut să oprească un autoturism, însă șoferul a ignorat semnalul regulamentar al polițistului și și-a continuat drumul. După câțiva kilometri pracurși, acesta a fost oprit.

Autovehiculul înmatriculat în străinătate a fost condus de către G.M., în vârstă de 37 de ani. La testarea bărbatului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv, însă acesta a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal.

În aceeași noapte, dar pe Calea Caransebeşului din Reşiţa a fost oprit pentru control un alt autoturism condus de către C.R., în vârstă de 20 de ani, dar fără a poseda permis de conducere.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget