Șeful vânătorilor și pescarilor din Caraș-Severin este cercetat penal

De: 
VICTOR NAFIRU
23 aprilie 2015 - 00.40

Mircea CiobanuMircea Ciobanu, directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Caraș-Severin, care este și consilier județean din partea PNL, este cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, ca urmare a unei plângeri formulată împotriva sa.

Ciobanu este suspectat de faptul că, în calitatea sa de director, în urmă cu trei ani, a achiziționat un imobil pentru Clubul de Vânători și Pescari Caransebeș la un preț cu mult mai mare decât cele de pe piața imobiliară de la acea dată. La fel ar fi procedat cu puieții de pește pentru popularea bălților, precum și cu porumbul folosit ca hrană pentru aceștia. Pe surse am aflat că este vorba de o casă construită din lemn, neterminată la vremea respectivă, cumpărată cu 46.000 de euro. Ea este situată la marginea municipiului, în Cartierul Pipirig, în locul cunoscut de localnici Fundătura Cetății.

Contactat telefonic, directorul AJVPS spune că nu are nimic de a face cu acuzele ce i se aduc. „Nu e treaba mea. E treaba lor să sesizeze. Nu Ciobanu, ci Asociația a cumpărat în mod legal acel imobil. Repet, este treaba celor care au sesizat Poliția cu acest aspect. Tot ce vă pot spune e că am fost solicitat să ofer date în legătură cu aceste probleme, în rest, nu mă interesează, din moment ce am cumpărat cinstit această clădire, cu acordul Consiliului AJVPS. Să rețineți, Ciobanu nu și-a cumpărat casă în Caransebeș, ci AJVPS. Mai mult, eu nici măcar nu am fost prezent la notar, atunci când s-a încheiat tranzacția“, ne-a mărturisit Mircea Ciobanu.

 

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget