Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș are un nou manager

De: 
VICTOR NAFIRU
27 martie 2015 - 15.38

FOTO: BihoreanulÎncepând de ieri, Spitalul Municpal de Urgență Caransebeș, al doilea ca mărime și importanță din județ, are un nou șef, în persoana lui Claudiu Hirțea. De meserie inginer, el va asigura interimatul managerial timp de șase luni, după care se poate înscrie la concursul pe care îl va organiza primăria locală. De precizat că Hirțea devine al treilea manager de spital în mai puțin de un an.

Potrivit viceprimarului Filip-Bebe Strejariu, Claudiu Hirțea, în vârstă de 40 de ani, este inginer, specialist în aparatură medicală, iar până acum a ocupat funcția de director de recuperare a creanțelor la Casa de Asigurări de Sănătate București. De loc este din județul Bihor, în trecut a lucrat și în Primăria Oradea.

Fostul manager, Horia Irimia, care a condus spitalul aproape 11 luni, a ajuns director economic în cadrul Primăriei Caransebeș, după ce a susținut examenul de funcționar public.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget