Starea de sănătate a primarului Petru Pop, din Obreja, s-a ameliorat, însă este în continuare gravă

De: 
MATEI MIRCIOANE
18 februarie 2014 - 21.25

Starea de sănătate a primarului Petru Pop din Obreja este în continuare gravă, din cauza afecţiunilor cronice, pulmonare, cardiace şi renale, la care s-a supraadăugat o infecţie. Primarul Petru Pop este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara şi se află în comă indusă de aproape o săptămână.

Medicii de la spitalul timişorean au declarat că infecţia se află sub control, iar activitatea renală dă semne de reluare, însă, în continuare, patologia cardiacă şi pulmonară severă îi determină să fie rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate a pacientului.

Reamintim că primarul comunei Obreja, Petru Pop, a fost internat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş ca urmare a unor afecţiuni diagnosticate ca fiind insuficienţă hepato-renală şi insuficienţă respiratorie şi, din cauză că evoluţia bolii a fost nefavorabilă, în data de 13 februarie, a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Timişoara.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget