Un punct la Tărlungeni, dar fără efect în clasament pentru Metalul Reșița

De: 
SAVA NIKOLICI
10 aprilie 2016 - 16.50

Imagine din meciul disputat la ReșițaEtapa de dinainte de Paște a adus echipei din Valea Domanului un punct în meciul disputat în deplasare la Tărlungeni. Rezultatul de 2-2 contează doar la impresia artistică pentru jucătorii antrenați de Daniel Oprița, în consițiile în care ACS Poli Timișoara a scăpat în câștigătoarea seriei a II-a, din Liga a II-a de Fotbal.

Gazdele au început în forță meciul și în min. 4 Brujan a luat la țintă bara din dreapta lui Zimmermann. Trei minute mai târziu, portarul metalurgist a respins în față o minge venită din lovitură liberă executată de la 35 de metri, iar căpitanul gazdelor, Dâlbea, a reluat-o în gol. În min. 39 Unirea Tărlungeni ar fi putut să se desprindă pe tabelă, însă Marin a reluat și el în bară. În loc de 2-0, un minut mai târziu avea să fie 1-1, prin golul înscris de Crețu cu un șut din interiorul careului. În ultimul minut al reprizei, Buhăescu avea să-i ducă pe reșițeni în avantaj 1-2.
Buhăescu a înscis cu capul și în meciul din Valea Domanului
În min. 59 Reșița rămâne în nouă jucători de câmp, I.Popescu fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben. La nici un minut, tărlungenii aveau să egaleze, 2-2, prin Cristea.

Unirea: Niczuly - Vlăsceanu, Istrofor, Forika, Iaru - Al. Neculai, Dâlbea (cpt.), N. Cristea, S. Marin - Chirciu, Brujan
Rezerve: Dănălache, Frâncu, Tatarciuc, Pricop, Galan, Poenaru, Alb. Neculai
Antrenor: Daniel Bona

Metalul: Zimmermann (cpt.) - R. Cristian, V. Creţu, Dandea, I. Popescu, Manole, Ad. Ionescu, D. Enescu, Buhăescu, I. Szabo, Bogdan Szijj
Rezerve: G. Ciucă - Hlinca, Feher, Bărbulescu, Octavian Vasile, Cl. Ionescu, Al. Ciucur
Antrenor: Daniel Opriţa

Celălalt rezultat din play-off: FC Olimpia – FC Olt 1 – 1
Meciul CS Mioveni – ACS Poli se joacă de la ora 19

Clasament:

1. ACS Poli 45 p
2. FC Olt 38 p
3. Reșița 38 p
4. Tărlungeni 34 p
5. CS Mioveni 33 p
6. Olimpia 26 p

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget