Un tânăr din Reşiţa a avut ghinion, că a căzut de pe o schelă, dar și noroc, că a scăpat cu viață

De: 
VICTOR NAFIRU
22 aprilie 2015 - 15.50

Astăzi, în jurul orei 13, un bărbat care lucra la anveloparea termică a unui bloc turn situat pe Strada I.L. Caragiale, din centrul Reșiței, a căzut de pe schelă de la etajul 5, în împrejurări ce urmează să fie stabilite de lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin. După aprecierile martorilor, muncitorul s-a prăbușit de la o înălțime de aproape 15 metri.

Potrivit inspectorului ITM Gheorghe Marișescu, este vorba de Marius Istrate, în vârstă de 33 de ani, angajat al firmei reșițene Ducu Cris SRL și, din câte se pare, lucra cu forme legale și avea instructajul pentru protecția muncii efectuat la zi.

Victima a fost transportată de urgență la spital unde s-a constatat că starea lui e stabilă și el e echilibrat hemodinamic, iar în urma tomografiei medicii au relevat fracturii ale bazinului și oaselor feții. Pentru prevenirea complicațiilor, accidentatul va rămâne internat sub supraveghere medicală.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget