Week-end cu parada motocicletelor, la Reșița

De: 
SAVA NIKOLICI
15 aprilie 2015 - 13.40

A devenit o tradiție ca Asociaţia Guerrilla Motors România împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi Şcoala de Şoferi Eurodynamic, să organizeze periodic o campanie rutieră prin care se doreşte promovarea respectului între participanţii în trafic, șoferi și motocicliști. Anul acesta, evenimentul se va desfășura în ziua de 18 aprilie.

În cadrul acestei campanii va avea loc o paradă moto pe principalele artere ale Reşiţei şi se vor împărţi pliante celor aflaţi în trafic privind promovarea unei bune conduite rutiere. Potrivit președintelui Iulian Băguț, participanții își vor da întâlnire la ora 13, la Greek Bistro, lângă benzinăria OMV, din Triaj. De la 14,30 va avea loc parada motocicletelor pe un traseu ce va avea punct final platoul cabanei militare din stațiunea Crivaia, unde se va organiza un party cu ocazia „Banat Poker Run-ului“.

Informaţii suplimentare: 0726227375

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget