(P) Victor Ponta şi staff-ul său de campanie vin mâine în Caraş-Severin

(P)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, revine mâine în Caraş-Severin, împreună cu fostul ministru din mandatul său, Daniel Constantin, alţi lideri din staff-ul său de campanie electorală. Este pentru prima dată în istoria politicii cărăşene când un fost prim-ministru vine de trei ori în judeţ în doar patru luni.

„Ne ţinem de promisiune şi ne întâlnim din nou cu electoratul cărăşean tin toate colţurile judeţului, pentru a discuta la faţa locului problemele cu care se confruntă comunităţile locale. Luăm pulsul şi încercăm să rezolvăm lucrurile care depind de europarlamentarii noştri“, ne-a mărturisit secretarul general Pro România, Ion Mocioalcă.

Prima oprire a lui Victor Ponta va fi la Bocşa, la ora 10, când se va întâlni, în sediul primăriei, cu membrii şi simpatizanţii Pro România şi va continua la ora 11,30 cu o întâlnire asemănătoare organizată în Sala Cinematografului „Dacia“, din Reşiţa.

De la ora 14, staff-ul Pro România condus de fostul premier va fi la întâlnirea de la Moldova Nouă, ora 14, organizată în sala de evenimente a SC Auto Alex SRL.

Notă: (P) – Publicitate

PARTIDUL PRO ROMÂNIA, MFC: 41190009