Buchinul a trecut „rapid” de Caransebeş, în deplasare

Pe o vreme de toamnă veritabilă, duminică, 3 noiembrie, Magica a întâlnit pe stadionul din Balta Sărată pe Rapid Buchin, în etapa cu numărul 9 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, pierzând, în final, cu 0-1 întâlnirea cu echipa din comuna vecină.

Oaspeţii au dominat prima repriză, creându-şi ocazii prin Rotea, în minutul 6, şi Vlad, patru minute mai târziu.

O fază spectaculoasă s-a petrecut în minutul 17, când Nicoară a tras plasat de la 20 de metri, iar portarul gazdelor, Melenciuc, a plonjat pentru spectatori, reţinând mingea.

În minutul 21, caransebeşenii puteau înscrie prin Ştefaroi, care a scăpat singur cu portarul advers, a intrat în careu, însă a ezitat să şuteze, iar Stepanescu l-a deposedat în ultimul moment.

Unicul gol al partidei s-a înscris în minutul 26, atunci când Feneş a şutat pe jos, de la 22 de metri, Melenciuc a respins, iar Zeicu, pe fază, a împins balonul în plasă.

Spre finalul primei reprize, gazdele au ieşit mai curajos la joc, iar în minutul 29 Govoşdeanu a reluat cu capul lovitura de colţ executată de Dovlete, însă portarul Călătoaie a respins, iar în minutul 44 Ristache a expediat un trasor de la 18 metri, dar Călătoaie a reţinut.

Partea a doua a fost mai echilibrată, singura fază notabilă consemnându-se în minutul 51, când Marina a recuperat o minge la 30 de metri de poarta caransebeşeană, a avansat şi a şutat puternic din marginea careului, însă Melenciuc a reuşit să respingă balonul.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, D. Birtea, S. Badescu, C. Govoşdeanu, V. Ştefaroi (min. 78, I. Marian), Gh. Valuşescu, C. Pârvu, S. Dovlete, I. Vartic (63, S. Oni), Al. Ristache, G. Simescu (73, A. Bufanu); rezerve: P. Godian, I. Pasere. Antrenor, Sorin Costachi.

Rapid Buchin: D. Călătoaie, N. Stanca, L. Rotea, M. Stepanescu, D. Babă, I. Feneş, C. Nicoară, Ov. Bălan (67, I. Dragomir), Gh. Vlad, M. Marina, P. Zeicu (46, M. Tiţă); rezerve: I. Roşu, I. Drăgoi, Gh. Bădeţ. Antrenor, Dragu Ghena.

A arbitrat la centru Dorin Voina (Reşiţa), asistat la cele două linii de Ionuţ Humiţa (Armeniş) şi Cristian Buzzi (Oţelu Roşu).

Observatori: Petru Herghelegiu (Bocşa) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).

Comentarii