Ca în fiecare an, pensionarii din Oțelu Roșu s-au distrat la Revelionul organizat de primărie

Primarul Luca Mălăiescu, consilerii locali și colaboratorii săi nu se dezmint. Ca la fiecare început de an, la Oțelu Roșu a fost organizat vineri seară Revelionul pensionarilor. Pentru o comunitate mică, ce și-a legat existența de uzina care astăzi nu mai este, un astfel de eveniment polarizează atenția tuturor celor care au o vârstă înaintată, dornici, însă, de revederea cu prietenii și cunoscuții, dar și de distracție. Așa s-a întâmplat și de data aceasta.

Masa a fost bogată, „ca la nuntă“, cum aveau să recunoască participanții, trupa de muzică populară a fost la înălțimea așteptărilor, sutele de participanți, care au umplut la refuz sala sporturilor din oraș, s-au prins în hore și au dansat pe ritmurile melodiilor de muzică ușoară cu care și-au petrecut tinerețea. Într-un cuvânt, veselia și voia bună a fost la ea acasă, începând de cu seara și până după miezul nopții.

„Este un moment de sărbătoare pentru toți seniorii din orașul nostru, ba chiar și din localitățile învecinate, ca în fiecare început de ianuarie să ne adunăm cu toții în acest loc generos, să ne bucurăm de revederea celor dragi și să uităm preț de câteva ore de necazuri și de bolile bătrâneții. Și în acest an am reușit să atragem lângă noi sponsori deosebiți, contribuind cu toții la reușita unui astfel de moment“, ne-a mărturisit primarul Luca Mălăiescu.