Caransebeşul, fără milă la Zăvoi

Sâmbătă, 23 noiembrie, în etapa cu numărul 12 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, Agmonia Zăvoi a întâlnit pe teren propriu pe Magica Caransebeş, într-un meci pe care l-a pierdut cu 1-4, dar scorul nu reflectă în totalitate realitatea din iarbă.

Prima fază periculoasă s-a consemnat în minutul 13, când Pârvu a fost faultat la 22 de metri, tot el executând şi lovitura liberă, şutul său oprindu-se în transversala porţii gazdelor.

În minutul 27, gazdele au rămas în zece oameni, după ce Chici a văzut al doilea cartonaş galben pentru un fault la Oni. Lovitura liberă de la 17 metri a fost executată de Badescu, care a trimis plasat, în stânga lui Mihuţa, care, deşi s-a întins, nu a reuşit să împiedice balonul să intre în plasă.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 39, când Dovlete a făcut şah-mat apărarea gazdelor, a intrat în careu şi, cu toată opoziţia lui F. Brabilă, a reuşit să înscrie de la 10 metri.

Rănite în orgoliu, gazdele au început mai bine partea a doua şi, deşi cu un om mai puţin pe teren, s-au menţinut mai mereu în jumătatea adversă de teren, tehnicianul Aurelian Pănescu operând şi două schimbări la pauză. Astfel, în minutul 57, Radu i-a pasat pe dreapta lui F. Brabilă, care a intrat în careu şi a şutat puternic la colţul scurt, însă Ruicu-Kozma a reuşit să respingă. Portarul caransebeşean s-a mai evidenţiat o dată în minutul 61, respingând cu piciorul lovitura liberă de la 25 de metri executată de Timofte.

Gazdele au redus din handicap în minutul 73, când Brabilă, aflat pe dreapta, a centrat pe jos, iar Timofte a pus latul la 8 metri, învingându-l pe Ruicu-Kozma.

Oaspeţii au mai înscris o dată în minutul 77, în urma unei lovituri libere de la 30 de metri executate de Pârvu, Mihuţa a respins balonul în transversală, mingea a revenit în teren, iar Dovlete, de la 4 metri, a trimis-o cu latul în plasă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90+1, când Sorea a scăpat pe dreapta, i-a pasat lui Dovlete, care a prelungit pentru Ristache, acesta învingându-l pe Mihuţa cu un şut de la 14 metri.

Agmonia Zăvoi: I. Mihuţa, I. Damian, M. Chici, A. Hrudei, Mario Constantin, S. Bondoc (min. 59, D. Bîtcă), Mihai Constantin (78, S. Farcaş), F. Brabilă, G. Radu (46, G. Brabilă), Ş. Tănase, C. Goman (46, V. Timofte); rezervă, L. Obrejan. Antrenor, Aurelian Pănescu.

Magica Caransebeş: I. Ruicu-Kozma, S. Badescu, S. Oni, G. Simescu, A. Ivanici, I. Vartic (71, Al. Ristache), C. Govoşdeanu, A. Bufanu, S. Dovlete, C. Pârvu, I. Urs (86, F. Sorea); rezerve: I. Marian, V. Ştefaroi. Antrenor, Sorin Costachi.

A arbitrat la centru Petru Hamza (Caransebeş), asistat la cele două linii de Ghiţă Scînteie (Moldova Nouă) şi Florin Lascu (Caransebeş).

Observatori: Petru Herghelegiu (Bocşa) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).