Cărţile se bat la Primăria Caransebeş

book-stack-graduation-cap-and-diploma-vector-4193738

Primăria Municipiului Caransebeș, Biblioteca Municipală „Mihail Halici” şi Casa de Cultură „George Suru” organizează miercuri, 27 noiembrie, de la ora 16, în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei, premierea participanţilor la concursul „Bătălia cărţilor”.

Activitatea s-a derulat în  perioada martie octombrie, pe două categorii de vârstă, respectiv 11-13 ani (copii) şi 14-18 ani (adolescenţi). În această perioadă, participanţii au avut obligaţia să citească 10 cărţi propuse de Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România şi să întocmească fişe de lectură la aceste cărţi.

CCUP

Se vor acorda premii speciale pentru cele mai bune fişe de lectură şi pentru cea mai bună fişă de lectură a Cărţii anului, iar finaliştii – cei care au citit cele 10 cărţi – vor participa la un concurs-dezbatere intitulat „Convinge-mă să citesc!”. Cei care vor prezenta cel mai frumos, vor argumenta mai convingător cartea preferată şi vor răspunde cel mai bine la întrebări, vor deveni cititorii anului – un copil şi un adolescent. De asemenea, se vor acorda premii de finalist şi de participare.