Competiţii sportive şi muzică pentru toate gusturile la Zilele Oraşului Anina

Timp de două zile, la Anina, administraţia locală a pregătit mai multe evenimente pentru a marca Zilele Oraşului. La sfârşitul acestei săptămâni, 3-4 august, aninenii au ocazia să îi vadă pe Proconsul, Alex Velea şi Reddok ce vor susţine concerte începând cu ora 20.00, iar în cea de a doua zi a evenimentului, Ansamblul „Doina“ din Anina şi Petrică Panduru vor deschide seria spectacolelor.

De asemenea, pe scenă vor mai urca invitaţi din Serbia, „Junii Gugulani“ şi Adela Jurchescu, Giulia Popovici alături de formaţia Geroge Popovici, ia programul va continua cu Gabi Zaharia şi Dănuţ Tincău. Pe lângă evenimentele culturale, locuitorii din oraş vor putea participa şi la competiţii sportive.

Astfel, pentru ziua de vineri este programat un concurs de table ce se va desfăşura la Sala Sporturilor din localitate, iar sâmbătă dimineaţa va avea loc un turneu de minifotbal. Acesta este dedicat atât tinerilor cât şi old-boys, la această categorie fiind invitate să participe şi două echipe din străinătate, Rosoman (Macedonia) şi Plandiste (Serbia). Participarea la aceste competiţii este gratuită, iar înscrierile se pot face la numărul de telefon 0729850188.