Dorinel Munteanu este noul antrenor din Valea Domanului

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

După rezultatele neconcludente din această ediție de campionat, cu patru înfrângeri și un meci egal în ultimele cinci etape, care au dus echipa pe loc retrogradabil, finanțatorul echipei de fotbal CSM, Primăria Reșița, a decis să ia măsuri pentru redresarea situației. Pe surse, am aflat că Leo Doană, cel care a promovat echipa în Liga a II-a, a fost demis din funcția de antrenor principal.

După 16 etape, Doană lasă echipa pe locul 16, cu 16 puncte, tot atâtea câte are și viitoarea adversară, Csikszereda, pe care o va întâlni, în deplasare, în etapa intermediară de miercuri, 13 noiembrie.

În locul său a fost numit fostul mare internațional român, Dorinel Munteanu, cu care primarul Popa s-a și afișat la secția de votare de pe Strada Oțelului.

Munti are 51 de ani și a făcut parte din generația de aur a fotbalului românesc, fiind liderul selecțiilor în naționala României din toate timpurile, cu 134 de prezențe.

Ca antrenor, rezultatele nu s-au dovedit la fel de bune. A excelat cu Oțelu Galați, cu care a câștigat titlul, și a mai antrenat, pentru mai mult sau mai puțin timp, pe Dinamo Bucureși, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar (ambele din Rusia), Gabala (Azerbaidjan) , Astra Giurgiu, CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua și Concordia Chiajna.

Comentarii