Felix Borcean: „O luptă cu Marcel Vela la Caransebeş ar fi singura competiţie adevărată”

Solicitat să-şi spună părerea referitor la revenirea senatorului Marcel Vela la Caransebeş şi eventuala candidatură a acestuia la Primăria municipiului, Felix Borcean a declarat că, dacă până acum un an era aproape convins de întoarcerea preşedintelui PNL Caraş-Severin şi existenţa unei eventuale competiţii electorale pentru Caransebeş, acum nu mai e de aceeaşi părere.

„Sunt convins că nu se va întoarce. Mie mi-ar plăcea o luptă cu Marcel Vela la Caransebeş. Ar fi singura competiţie adevărată. Dar, din ceea ce se întâmplă şi după felul în care evoluează lucrurile, nu cred că se va întoarce”, a adăugat edilul.

Felix Borcean a mai declarat că e posibil ca PNL să pregătească un alt candidat pentru alegerile locale din 2020, deoarece se vehiculează tot felul de nume şi se fac tot felul de statistici în funcţie de numărul de semnături strânse. „E o diversitate şi, în acelaşi timp, o diversiune de candidaţi… E greu să faci previziuni în ceea ce priveşte viitorii candidaţi din Caransebeş, şi cred că şi celelalte partide au aceeaşi problemă – o lipsă acută de candidat, ceea ce pe mine nu zic că nu m-ar avantaja… Dar e prematur să discutăm despre subiectul acesta. Poate peste trei, patru  luni”, a mai adăugat primarul municipiului.