În Parcul Siderurgistului, din Reşiţa, pe locul toaletei publice se va construi o pergolă!

De ieri, 7 octombrie, a început demolarea toaletei publice amplasată lângă „balonul“ din Parcul Siderurgistului. O operaţiune dificilă, daorată, în principal, armăturii construcţiei, potrivită mai degrabă cazematelor din perioada războiului. Această toaletă a fost construită în mandatul fostului primar Mihai Stepanescu, însă, din lipsă de utilizatori, a fost desfiinţat, în actualul mandat, postul de supraveghetor, iar mai apoi a fost vandalizată.

În locul ei se va construi o pergolă, care nu este altceva decât o construcţie uşoară,din grinzi de lemn susținute de coloane sau de stâlpi. Mai pe româneşte, un umbrar unde vor fi amenajate mese, cu băncuţe, pentru pensionarii pasionaţi de şah, remi, table şi alte jocuri. În apropiere, primăria va amplasa o toaletă publică modernă, cu fise, aşa cum sunt cele existente în diferite locuri din oraş.

O astfel de toaletă va funcţiona şi în Parcul Tricolorului, cu precizarea că vechea toaletă publică, cu taxatoare, nu va fi demolată, ea urmând să fie folosită în alte scopuri.