Într-un meci în care putea să bată, dar să și piardă, CSM Reșița a făcut 1– 1 cu Petrolul

După patru înfrângeri la rând, fotbaliștii antrenați de Leo Doană au reușit să câștige un punct, pe teren propriu în etapa a 16-a a Ligii a II-a la Fotbal. Adversara de astăzi, echipa Petrolul Ploiești, a venit la Reșița cu gândul doar la victorie, cu o zestre de 24 de puncte și locul trei în clasament. Dar încă o data s-a adeverit că socoteală de acasă nu se potrivește cu cea din târg, găzarii jucând slab, departe de așteptările susținătorilor, vreo 50 veniți la Reșița, care la sfârșitul meciului și-a muștruluit minute bune favoriții.

În min. 5 Cristea a reluat incredibil peste poartă din 5 metri centrarea venită de la Ene Daniel de pe dreapta, iar două minute mai târziu, reșițenii s-au invitat reciproc la o minge venită, tot de pe dreapta, în loc să o împingă în poarta ploieștenilor.

Cum ocaziile se răzbună, în min. 24, Laurențiu Marinescu a „beneficiat“ de bâlbâiala fundașului central Bruno Vasiu și a înscris din 10 metri, cu toată opoziția lui Zimmermann. CSM Reșița – Petrolul Ploiești 0-1.

În min. 41 Ene Daniel a căzut în careu după un duel cu un apărător, a cerut penalty, însă George Găman a considerat că atacul fusese la minge și nu la fotbalisatul reșițean.

După pauză, minutele 52 și 54 au aparținut tot gazdelor, însă Ene, din marginea careului de 6 metri, și Ehmann au ratat din faze excelente.

Golul egalizator avea să vină în min. 62, prin reușita lui Cristi Danci, acesta reluând din unghi, la colțul scurt o minge care trecuse în prealabil și pe la Stănescu. CSM Reșița 1-1 Petrolul.

Ploieștenii s-au aruncat în atac, dar, cel puțin în meciul de astăzi, nu au arătat că ar avea o echipă valoroasă cu care să atace promovarea. Atacurile lor s-au dovedit lipsite de imaginație, iar cei doi fundași de bandă, Manolache și Bărboianu, au dovedit multe carențe în fața reșițenilor.

În min. 86, portarul oaspeților, Raul Avram, era cât pe aci să gafeze, iar gazdele să obțină cele trei puncte, mari în economia clasamentului.

CSM Reşiţa: Zimmermann – Acka, Ehmann, Vasiu, Vădrariu – C. Cristea, Danci, Săulescu, Poiană, Dat – D. Ene.

Au mai evoluat: Raphael Stănescu, Cioablă, Gabriel Răducan

Petrolul: R. Avram – Bărboianu, Alb. Olaru, Sîrghi, Ant. Manolache – D. Meza Colli, Cioinac, Şt. Blănaru, Marinescu, Ianis Stoica – Younes Hamza Au mai jucat: Deac, Gavrilă și Bratu

Comentarii