Ion Mocioalcă: „Pro România susţine Legea pensiilor, dar cu anumite condiţii“

După lungi tergiversări, astăzi urmează să se voteze în Camera Deputaţilor, care este for decizional, Legea pensiilor. Parlamentarii Puterii şi-au luat toate măsurile pentru ca legea să treacă şi să nu se mai repete întâmplarea cu neîntrunirea cvorumului în Senat.

Secretarul general al Pro România, deputatul de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, ne-a declarat referitor la această lege mult aşteptată de peste 5 milioane de români că formaţiunea din care face parte că o va vota, dar nu oricum.

„Am spus-o şi o repet: Pro România susţine fără rezerve acordarea de drepturi suplimentare pensionarilor . Totodată, ne vom opune oricărui politician care face promisiuni nerealiste pensionarilor, în încercarea de a obţine voturile oamenilor prin demagogie. În acest context, domnul preşedinte Victoe Ponta a solicitat în mod imperativ miniştrilor de Finanţe şi al Muncii să fie prezenţi miercuri, în plenul Camerei Deputatilor, şi să facă o declaraţie oficiala privind existenţa şi sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrala şi la timp a prevederilor proiectului Legii Pensiilor. Doar în baza asumării responsabilităţii politice şi juridice din partea actualilore miniştri, deputaţii Pro România vor vota astăzi acest proiect de lege“, a mai spus deputatul Mocioalcă.