La Caransebeş, unii cu ocaziile, alţii cu golurile

Sâmbătă, 30 noiembrie, în etapa cu numărul 13 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, pe arena din Balta Sărată s-a disputat partida dintre Magica şi ACS 2017 Slatina-Timiş, meci încheiat cu victoria cu 2-0 a gazdelor, deşi oaspeţii au ratat cât pentru un întreg campionat.

Băieţii antrenaţi de Sorin Costachi au avut prima ocazie în minutul 3, prin Frenţ, care a şutat plasat din marginea careului, însă balonul a lovit bara porţii oaspeţilor.

Trei minute mai târziu, acelaşi Frenţ a insistat la o minge pe partea dreaptă şi, după ce a recuperat-o, a centrat, iar Dovlete, aflat la 16 metri, a fentat din corp un adversar şi a şutat sub bară, deschizând scorul.

Oaspeţii au mai echilibrat jocul, iar în minutul 19 Mitru a centrat de pe aripa dreaptă, Linţu, aflat la colţul scurt, a pus latul la 3 metri, însă balonul s-a dus peste poarta lui Ruicu-Kozma.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 31, după ce Oni a prelungit cu capul, până la Frenţ, balonul degajat de Ruicu-Kozma, atacantul caransebeşean a intrat în careu, l-a driblat pe Marian Belciu şi, de la 8 metri, a trimis în poarta goală.

Pînă la pauză, portarul gazdelor, Ruicu-Kozma, a dat recital, intervenind salutar la ocaziile lui Neagu, în minutele 34 şi 44, şi Buzan, în minutul 40.

Muştruluiţi, probabil, zdravăn la vestiare, de jucătorul-antrenor Adrian Neagu, oaspeţii au început în forţă partea a doua, având prima mare ocazie în minutul 48, când Moise Belciu a trimis un şut foarte bun de la 16 metri, însă Ruicu-Kozma s-a întins şi a reuşit să respingă balonul.

În minutul 63, Neagu a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, însă Ruicu-Kozma a avut un reflex de zile mari şi a respins balonul de sub transversală.

Ultima ocazie a oaspeţilor s-a consemnat în minutul 88, când acelaşi Neagu a bătut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, însă Ruicu-Kozma a reuşit să respingă cu dificultate balonul.

Magica Caransebeş: I. Ruicu-Kozma, G. Simescu (min. 46, Al. Ristache), S. Badescu, C. Pârvu, A. Ivanici, C. Govoşdeanu, I. Urs (59, I. Marian), S. Oni (65, V. Ştefaroi), P. Godian, S. Dovlete, Al. Frenţ (79, I. Vartic); rezerve: Al. Gabriel, A. Bufanu, A. Sorea. Antrenor, Sorin Costachi.

ACS 2017 Slatina-Timiş: Marian Belciu, Gh. Carîmb, D. Buzan (46, A. Faur), I. Toboşeru, Moise Belciu, Al. Bunea (46, A. Oprea), N. Imbre, Gh. Linţu (66, E. Jurja), A. Neagu, P. Isac, Al. Mitru; rezervă, D. Paulescu. Antrenor, Adrian Neagu.

A arbitrat la centru Ionuţ Lefter, asistat la cele două linii de Alexandru Filip şi Horaţiu Lotrean, toţi din Timişoara. Observatori: Iosif Kelemen (Caransebeş) şi Cornel Corocan (Reşiţa).