Liberalii din vestul ţării se întâlnesc mâine la Timişoara cu Ludovic Orban şi candidaţii la alegerile europarlamentare

După ce joi s-a aflat la Drobeta Turnu Severin, unde s-a întâlnit cu localnicii, echipa de campanie a PNL va fi prezentă mâine, 30 martie, la Timişoara, unde va avea loc întâlnirea regională din vest cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare.

Întâlnirea de la Sala Olimpia, îi va avea la un loc pe Ludovic Orban, preşedintele PNL, Robert Sigiartău, secretarul general al partidului, lideri locali şi naţionali ai PNL, primari, parlamentari şi candidaţi la alegerile europarlamentare, între care: Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Gheorghe Falcă, Vasile Blaga şi Cristian Buşoi.

Surprinde faptul că din periplul preelectoral în sud-vestul ţării, liderii liberali au omis judeţul Caraş-Severin, neoprindu-se în el în drumul lor de la Dr. Tr. Severin, la Timişoara, cu excepţia momentului de la Băile Herculane, prilejuit de inaugurarea noului sediu al PNL, ce va avea loc astăzi, după cum anunţă pe pagina sa de Facebook primarul Cristian Miclău. Cu atât mai mare e surprinderea cu cât, din câte se pare, Orban şi Rareş Bogdan se vor duce până şi la Lugoj.

Dacă unii pun această situaţie pe seama animozităţilor din organizaţia judeţeană Caraş-Severin, preşedintele Marcel Vela spune că Orban şi Rareş Bogdan vor veni în judeţ în luna mai, aproape de sfârşitul campaniei electorale. (Foto: Realitatea de Mehedinţi)