Liberalii, en fanfare. Continuă excluderile pe bandă rulantă!

După Felix Borcean şi Adrian Torma, iată că la ordinea zilei vorbim de un nou caz de excludere. Ce-i drept, nu din partid (deocamdată), ci din Consiliul local. Doru Coşei, vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Băile Herculane, poate fi următoarea victimă a „epurărilor“ din PNL, pentru că a încălcat un principiu la modă în politica autohtonă: „Ciocu’ mic şi joc de glezne“.

Coşei spune că propunerea de excludere din CL Băile Herculane a venit din partea primarului Cristian Miclău, care conduce şi organizaţia liberală din oraş, ceea ce îl face să creadă că este o victimă a „execuţiilor la comandă“ ce au loc de-o vreme în PNL Caraş-Severin. A lipsit de la trei şedinţe – martie-mai-însă consideră că nu acesta e motivul principal.

„Au profitat de momentul în care am avut probleme medicale şi am fost internat într-o clinică din Germania, ajungându-se la situaţia în care suntem astăzi, de excludere din Consiliul local. Am sunat din Germania, am anunţat că sunt în tratament, când m-am întors acasă am fost la primărie şi i-am înmânat, personal, primarului acea adeverinţă medicală, greşeala mea a fost că nu am înregistrat-o atunci, imediat, dar, sincer, nu m-am gândit că se poate ajunge aici. Ştiţi că nu sunt singurul care lipseşte de la astfel de şedinţe, doar că eu trebuia să plătesc, să fiu dat exemplu “.

Doru Coşei spune că totul a fost premeditat şi că se aştepta să fie pedepsit într-un fel pentru faptul că este mai slobod la gură.

„Eu sunt oarecum în opoziţie cu conducerea partidului, de fiecare dată mi-am exprimat liber părerea, nu am fost de acord cu excluderea din partid a primarului Adi Torma, cu încercarea de excludere a primarului Felix Borcean şi nici cu atacurile la echipa liberală de la Reşiţa, în frunte cu primarul Nelu Popa. După mine, cineva încearcă să ne pună la punct, în speţă Marcel Vela, s-o facă, dar nu cu pumnul în gură. Observaţi că este vorba de trei primari liberali de oraşe, din zone electorale pe care noi le-am câştigat cu trudă în 2016, şi ne dorim ca oamenii să ne susţină în continuare şi nu să ne arate cu degetul pentru că avem probleme în interiorul organizaţiei judeţene“, a mai spus fostul consilier local.

Doru Coşei spune că nu va abandona lupta cu cei din conducere şi că, de acum încolo se va exprima în calitate de vicepreşedinte al PNL Băile Herculane.