Liderul USR Caraș-Severin a venit la vot cu soția și cel mai tânăr membru al familiei

Andrei Plujar a ajuns la secția de votare în jurul orei 10,30. Alături de el, soția și fiul său care, la câteva luni de viață, este cel mai tânăr membru al familiei.

Mesajul său a fost unul simplu, dar plin de speranță: „Am votat  pentru un președinte implicat full-time, pentru reprezentatul unei noi  generații fără legături cu vechea clasă politică, pentru dreptul  copiilor noștri de a fi fericiți în România. Foarte mulți cărășeni din  diaspora au votat în ultimele zile cu multă speranță într-o țară în  care se pot întoarce, este rândul nostru acum să o facem. Caraș-Severin, ieși la vot!”

Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin, formațiune ce-l sprijină în aceste alegeri pe candidatul USR, mărturisea la ieșirea de la urne: „Există zile  în care puterea stă în mâinile noastre. Nu se întâmplă prea des acest  lucru. Astăzi este o astfel de zi. Acum avem ocazia să folosim această  putere și să contăm, participând la vot.

Chiar dacă unii vor să minimizeze importanța votului și spun că vor  ieși tot cei care «trebuie», am demonstrat în 26 mai că nu este deloc  așa. Atunci s-a făcut un prim pas. Astăzi îl facem pe cel de-al doilea, urmând ca anul viitor să continuăm cu alegerile locale și  parlamentare. Este important să ne mobilizăm și să participăm în număr  cât mai mare pentru a arăta din nou direcția în care vrem să mergem.  Orice vot contează!

Eu am votat având convingerea că noi românii merităm un viitor mai  bun, o țară în care să ne dorim să trăim alături de cei dragi. Asăzi  putem scrie istoria generației noastre pentru copiii și nepoții 
noștri. Astăzi, ne putem ridica la înălțimea așteptărilor oamenilor  din acesată țară.”