Magica Caransebeş se pregăteşte de centenar

Aproape 70 de persoane – actuali şi foşti jucători ai echipei Magica Caransebeş, membri ai galeriei, precum şi patroni şi sponsori din diaspora – au petrecut vineri, 10 ianuarie, la un restaurant din Balta Sărată, ei sărbătorind deschiderea anului centenar al acestei formaţii. Trebuie spus că, în 2020, se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea echipei Mundus Atletic Balta Sărată, nume pe care Magica intenţionează să îl ia din această vară, atunci când va fi organizat un turneu cu meciuri între generaţii şi va fi editată o carte cu istoricul acestei echipe.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-a mai discutat despre înaintarea documentelor pentru schimbarea numelui echipei şi adoptarea, din viitorul campionat, a culorilor alb-verde, precum şi transformarea acesteia din asociaţie sportivă, în club sportiv.

În plus, s-a mai vorbit despre aducerea la echipă a unui număr de trei sau patru jucători, în vederea întăririi lotului, precum şi despre programul de pregătire pentru reluarea campionatului.