Meci de infarct la Lupac, cu Ezerişul

Voinţa Lupac – Progresul Ezeriş 4-3 (3-1)

Duminică, 17 martie, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii a IV-a, Voinţa Lupac a jucat pe teren propriu cu Progresul Ezeriş, meciul fiind unul de infarct, condimentat cu tot ceea ce trebuie pentru un spectacol de zile mari.

Gazdele au deschis scorul în minutul 8, când Popa, lansat în adâncime, deşi talonat de Albu, a reuşit să ajungă la 16 metri, de unde a şutat plasat, în colţul din stânga al porţii apărate de Manole.

Oaspeţii au egalat în minutul 14, după un corner de pe partea stângă executat de Ciurea, Albu trimiţând cu capul în plasă.

Nervii au răbufnit în minutul 21, când, după un fault al lui Urlică asupra lui Avramovici, jucătorii celor două echipe fiind însă calmaţi de centralul Dorin Voina, care a acordat două cartonaşe galbene, câte unul de fiecare echipă, respectiv lui Urlică şi lui Mihuţescu.

Lupacul s-a desprins pe tabelă în minutul 24, când Străin a trimis din aut, de pe partea stângă, până în careul advers, de unde Avramovici a reluat în plasa porţii apărate de Manole.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 35, de către Străin, care a profitat de o greşeală a fundaşilor oaspeţi şi, de pe stânga, a trimis un lob peste portarul Manole, surprins puţin în faţă.

După pauză, Ezerişul a fost mult mai prezent în joc, asta şi pe fondul pasului înapoi făcut de gazde, care conduceau cu două goluri.

Elevii lui Adrian Enăşescu au redus din handicap în minutul 75, când Dorin Voina a acordat penalty după un henţ în careu comis de Krkelic, lovitura de pedeapsă fiind transformată cu siguranţă de Ciurea.

Egalarea a venit în minutul 86, atunci când Ciurea a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, înalt, la colţul lung, iar Albu s-a înălţat şi l-a învins din nou cu o lovitură de cap pe Petruţ.

În aceste condiţii, gazdele au apăsat pe acceleraţie şi, cu doar un minut înainte de fluierul final, au marcat golul victoriei, în urma unei lovituri libere de la 30 de metri lateral dreapta executată de Străin, Avramovici reluând în plasă, pe jos, de la doar 3 metri.

Voinţa Lupac: D. Petruţ, C. Popa, A. Avramovici, V. Marcu, M. Cheda, L. Străin, A. Modâlcă (min. 89, A. Vădean), A. Mitru, B. Bărbulescu, D. Mihuţescu (65, M. Krkelic), C. Oncică; rezerve: F. Lolea, A. Lucian, M. Banac, Gh. Călin. Antrenor, Boşco Vişatovici.

Progresul Ezeriş: C. Manole, M. Horţ, M. Albu, P. Măduţă, M. Curcudel, C. Roşu (46, A. Sîrbu), R. Ciurea, A. Urlică, F. Burdan (58, H. Marişescu), I. Simion, D. Suciu: rezerve: I. Budai, A. Cocoşilă, A. Leonte, F. Duman, C. Doană. Antrenor, Adrian Enăşescu.

A arbitrat la centru Dorin Voina, din Reşiţa, asistat la cele două linii de Alexandru Stamatoiu şi Miomir Novacovici, ambii din Moldova Nouă. Observatori: Daniel Surdu şi Monica Sabolovits, ambii din Reşiţa.