PNL face ce făcea și PSD: detașare în interesul serviciului în loc de concurs!

Ani la rând PSD Caraș-Severin și-a promovat oamenii la conducerea instituțiilor deconcentrate apelând nu la concurs, ci la clasica formulă de „detașare în interesul serviciului“. Ceea ce-i deranja mult în trecut, iată că devine o practică pentru liberalii ajunși astăzi la Putere, care au ajuns la concluzia că așa este normal să se întâmple.

Un ultim exemplu în acest sens este cel al prof. Loredanei Conciatu, membru PNL, care a fost numită pe funcția de inspector școlar general adjunct, prin detașare în interesul învățământului. Conciatu este profesoară titulară de chimie la C.D. Loga, iar în trecut a fost dir.adj. la Liceul Tehnologic Dacia, din Caransebeș.

Interesant este faptul că, Loredana Conciatu este liberal doar din 2016, până atunci a fost o înfocată membră PSD, însă o întâmplare la alegerile locale de atunci a determinat-o să schimbe opțiunile politice. Mai precis, în momentul în care soțul său a pierdut alegerile la Primăria Constantin Daicoviciu, candidând din partea PSD, în fața liberalului de la acea vreme, Daniel Boambeș. Cum acesta din urmă a trecut cu arme cu tot în tabăra PSD, Loredana Conciatu și soțul său, împreună cu alți social-democrați, au semnat adeziuni pentru PNL.

Curat murdar, coane Fănică, cum ar fi zis Nenea Iancu!