Primarul Reșiței: „Dacă s-ar fi făcut și niște analize psihiatrice, unii nu ar fi fost candidați pe liste”

Primarul Reșiței a votat împreună cu familia la secția amenajată în incinta Grădiniței „Palatul Fermecat“. A venit împreună cu Dorinel Munteanu, cel care ocupă începând de astăzi postul de antrenor principal în Valea Domanului.

Popa a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru o Românie normală și se declara mulțumit de prezența la vot de la ora 10.

Primarul a comentat declarațiile apărute în presă legate de faptul că la confruntarea electorală, televizată, candidatul PNL nu a participat.

„Este ca și cum noi, CSM Reșița, am fi supărați că nu a venit Milano, Manchester United sau Barcelona să joace cu noi niște meciuri de fotbal, când noi nu am ajuns încă în Liga Campionilor. La fel ca în fotbal sau în alte sporturi, când în Cupa României începe de la liga a patra, liga a treia, Liga a doua, după aceea intri în liga întâi și după aceea cele mai bune intră în Liga Campionilor, așa este și la prezidențiale. Nu cred că putem să blamăm pe cineva că nu a participat la niște dezbateri cu unii care dacă s-ar fi făcut și niște analize psihiatrice nu ar fi fost candidați pe liste. Sunt convins că cei care vor fi în turul doi vor avea dezbateri publice și ne vom bucura de explicații și politici pe care le au în minte cei doi candidați care vor rămâne. Dacă va exista un tur doi”