Primarul Torma: „Moldova Nouă va avea un teren sintetic de fotbal, în ciuda faptului că guvernanţii nu ne iubesc“

După atâtea certuri şi scandaluri în Consiliul local, acuze şi nemulţumiri în rândul celor care fac politică în oraş, iată că vine şi o veste bună pentru locuitorii din Moldova Nouă. Oraşul de la Dunăre, în jurul căruia gravitează întreaga Clisură a Dunării, va avea o bază sportivă, la standardele actuale.

Potrivit primarului Adrian Torma, mare iubitor de sport şi de fotbal în mod special, este vorba despre un teren sintetic cu dimensiunile 100 m x 68 m, cu nocturnă şi o tribună de 500 locuri. Terenul va avea vestiare dar şi cu o parcare pentru 55 de mașini şi pentru două autocare. Torma mulţumeşte Federației Romane de Fotbal, dar şi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, pentru suportul acordat, dar nu uită să-i pună la colţ pe guvernanţi.

„Este motivant să ştii ca oamenii au așteptări de la tine, dar în același timp este dezamăgitor ca aceste așteptări sunt supuse unei perioade de timp extrem de scurte, timp în care bugetul local a fost diminuat mult de către Guvernul României, împovărat cu cheltuieli suplimentare şi cu un aparat de specialitate nemotivat, care a trebuit marit cu oameni noi şi multa «adrenalina» a voinței.
Eu, totuși, sper ca ne vom trezi, vom lasa «vorbele» deoparte şi vom întelege că schimbarea trebuie susținută de catre toata lumea!“, spune edilul-şef.