Război total la Caransebeș: primarul Borcean îl susține pe managerul spitalului în disputa acestuia cu medicii

Într-o postare pe Facebook, Felix Borcean scrie că se situează de partea managerului Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, Adrian Cican,  în războiul pe care acesta îl duce împotriva medicilor din această unitate medicală.

Recent, un număr de 33 de medici ai spitalului i-au adresat managerului, primarului, Consiliului Local Caransebeș, cel care administrează spitalul, și Consiliului de administrație o Scrisoare deschisă în care îi sugerează managerului Cican să demisioneze, considerând că scuzele nu mai sunt suficiente.

În postarea apărută pe pagina sa de Facebook, primarul Felix Borcean scrie: „Domnul manager Adrian Cican, atâta vreme cât îndeplinesc funcția de primar al municipiului Caransebeș, va pleca doar dacă va dori sau dacă îl voi demite eu, lucruri care, evident, nu se vor întâmpla.
De asemenea, dacă un grup numeros de cetățeni ai municipiului, nemulțumiți de activitatea dumnealui, vor semna o astfel de petiție, atunci ne vom înclina în fața dumnealor, a celor mulți. Până atunci, stimați semnatari, vă recomand să fiți ceea ce, în ani grei de studiu și muncă, ați învățat să fiți: slujitorii pacienților și nimic altceva!“

Mărturisirea lui Borcean vine după ce într-o conferință de presă Adrian Cican a spus: „Nu-mi cer scuze în fața lor (a medicilor, n.r.), ci a pacienților pentru disconfortul creat prin lucrările efectuate la ambulatoriul spitalului.“