Reşiţenii din zona Moroasa au ieşit în număr mare la vot

alegeri

Locuitorii municipiului Reşiţa din zona Moroasa s-au prezentat la secţiile de votare de la Liceul Tehnologic şi Şcoala Gimnazială numărul 6, în număr mare. Încă de la primele ore ale dimineţii aceştia şi-au exprimat opţiunea referitor la cei 33 de membri din România care vor face parte din Parlamentul European.

La orele 11.00 era deja înregistrată o medie de 100 de votanţi ce au votat deja. Dintre aceştia, aproximativ 70% au optat şi pentru exprimarea votului în ceea ce priveşte referendumul naţional consultativ. Conform preşedinţilor secţiilor, nu s-au înregistrat niciun fel de probleme iar procesul se derulează în condiţii normale. De asemenea, Dinu Nicorici, purtătorul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin spune că nici la nivelul judeţului nu s-au semnalat probleme.

În judeţul Caraş-Severin au fost distribuite, la cele 365 de secţii de votare, în total, 881,421 buletine de vot (câte 293,807 pentru alegerile europarlamentare şi cele două întrebări ale referendumului naţional), 1.825 de ştampile cu menţiunea „VOTAT” şi 270.616 timbre autocolante.