S-au finalizat lucrările de plombare a drumului spre Semenic

Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri au anunţat că lucrările pe porţiunea de drum DJ 582E, Prislop-Semenic, au fost finalizate. Este vorba despre o suprafaţă de 5.000 de metri părtaţi şi au fost executate lucrări în valoare de 358.924,84 lei fără TVA, ce s-au desfăşurat pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Vestea este una bună, mai ales că la sfârşitul lunii trecute, pe Semenic a nins pentru prima dată în acest an.

Directorul Direcţiei de Drumuri Judeţene Caraş-Severin, Gabriel Stika, declara în luna mai a acestui an, că drumurile către principalele zone turistice sunt o prioritate pentru instutuţia pe care acesta o conduce.

„În principal ne-am axat atenţia pe drumurile care după perioada de iarnă au o stare de degradare evidentă, aici aş include drumurile pietruite care au avut cel mai mult de suferit, dar, în acelaşi timp ne gândim că începe sezonul cald şi zonele turistice ale judeţului ar trebui să aibă o infrastructură  bună şi atunci aş putea să vă spun că una dintre priorităţile pe care le avem o reprezintă DJ 571, cel care leagă drumul naţional de zona Cheilor Nerei. Se mai are în vedere Semenicul cu Prislop-Semenic, executăm lucrări şi pe tronsonul Prislop-Slatina Timiş. Vom avea lucrări de plombare pe DJ 683, Zăvoi-Poiana Mărului, şi DJ 680 A Telescaun-Muntele Mic“, declara la acel moment Stika.