Senatorul Ionuţ Chisăliţă îşi doreşte un PSD cu mai mulţi tineri!

Într-o conferinţă de presă, liderii PSD Caraş-Severin au declarat faptul că vor începe o muncă asiduă, de la om la om, cu vizite în fiecare organizaţie în parte, pentru identificarea problemelor cu care acestea se confruntă.

Secretarul general, Ionuţ Chisăliţă, a identificat, ce-i drept, după căderea lui Liviu Dragnea, o parte din greşelile comise de PSD în ultimii ani, greşeli care s-au văzut în votul de la alegerile europarlamentare.

„Este foarte clar că aceste alegeri parlamentare ne-au arătat că PSD greşeşte. Din punctul meu de vedere a greşit la un moment dat că a pierdut contactul cu cetăţenii şi comunicarea cu ei. Poate că noi am crezut că oamenii îşi doresc ceva, când ei de fapt îşi doreau cu totul altceva. Şi-au dorit poate linişte, poate să nu mai vorbim atât de mult despre Justiţie sau să ducem mai departe programul de guvernare, dar fără să intrăm în alte bătălii, să fim fermi când luăm o decizie şi să nu o mai întoarcem după aceea. Cred că am pierdut acest contact şi este foarte important să mergem să vorbim cu ei“, spune Ionuţ Chisăliţă.

În opinia senatorul social-democrat, este foarte important ca PSD să identifice şi modalitatea de comunicare cu tinerii pentru că, dacă ne uităm pe statistici, foarte mulţi dintre ei au votat cu USR.

„Şi cred că noi, şi nu doar cred, ci în mod sigur, nu am găsit până acum acea modalitate de a-i înţelege. Eu am propus ca la organizaţiile de tineret să fie membri până în 24 de ani maxim, pentru că doar ei pot găsi calea de comunicare cu cei de jos. Să începem să reconstruim Liga elevilor, liga studenţilor din PSD, aşa cum a fost pe vremuri. De o bună bucată de vreme, am pierdut contactul şi cu aceşti tineri, iar acest lucru ne-a costat“, mărturisea Ionuţ Chiseliţă.