Studenții reșițeni au posibilitatea să muncească în Germania pe timpul vacanței de vară

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară(minim 2 luni).

Pentru anul 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 –35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipal pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază. Ȋnregistrarea persoanelor se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020–14.02.2020.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora pot fi solicitate la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, tel 0255/212160, Compartiment EURES sau pe site-ul www.anofm.ro, la secțiunea alocată AJOFM Caraş-Severin – Comunicare/Materiale informative.