„Sunt bani de pensii. Nu dați crezare zvonurilor PSD“, susține Valeria Schelean-Șomfelean

Deputata liberală de Caraș-Severin spune că zvonistica legată de plata salariilor și a pensiilor reprezintă o nouă încercare a PSD de a crea un curent de neîncredere în Guvernul condus de Ludovic Orban.

„Ele nu sunt întâmplătoare, mai ales acum înaintea confruntării electorale de duminică. În felul acesta, PSD speră să mai adune ceva procente în dreptul candidatului său, Viorica Dăncilă. Totodată, insuflă teama și minciuna folosindu-se de pensionari. E o politică de care PSD s-a folosit de-a lungul anilor și uneori a dat roade.“, susține Valeria Schelean-Șomfelean.

Amintim că ministrul Muncii, Violeta Alexandru acuză că sunt zone în ţară în care factorii poştali întârzie plata pensiilor şi atunci când duc banii fac propagandă electorală pentru PSD. Din acest motiv, cere conducerii Poştei Române să nu transforme poştaşii în agenţi electorali, precizând că, în cazul în care nu vor înceta astfel de practice va merge până la renunțarea la serviciile prestate de poștași și înlocuirea lor cu alți distribuitori.

„Sunt bani de pensii. Nu dați crezare zvonurilor PSD. Este important să lăsăm Guvernul Orban să se concentreze pe problemele cu adevărat importante“, a mai precizat deputata Schelean.