Suspectat de furt din locuințe, un tânăr de 23 de ani a fost reținut de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Reșița au reținut, luni, 13 ianuarie, pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de ani din localitate, bănuit că de comiterea în mai puțin de o lună, a trei furturi din locuințe de pe raza municipiului. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Caraș-Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție, în zilele de 19 și 26 decembrie 2019 și 2 ianuarie 2020, de fiecare dată seara, acesta ar fi pătruns prin efracție, în interiorul a trei apartamente din Reșița, situate la parter, forțând ferestrele găsite deschise pentru aerisire, de unde ar fi sustras diverse bunuri și bani.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea documentării și probării întregii activități infracționale, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penale a persoanei bănuite, iar în cursul zilei de astăzi, bărbatul de 23 de ani urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.