Tinerii de la „Traian Vuia” Reşiţa şi-au ales tema pentru „Balul Bobocilor”

La sfârşitul acestei luni, mai exact pe data de 29 noiembrie, tinerii de la Liceul „Traian Vuia” din Reşiţa organizează „Balul Bococilor”, tema din acest an fiind inspirată din celebrul serial al celor de la Netflix, “Peaky Blinders”. Evenimentul va avea loc în incinta Sălii Polivalente din municipiu.

„Baza evenimentului nostru se încadrează în categoria de tip socio-cultural și are că scop principal punerea la încercare a elevilor din clasele a IX-a participante, care se vor întrece în seara balului în diferite probe, fiecare dintre ele punându-le la încercare îndemânarea, adaptabilitatea la diferite situații și unul dintre cele mai importante elemente, capacitatea de a lucra sub presiunea publicului, care, anul acesta se anunță în număr de peste 1.000”, spun organizatorii.

Invitatul special va fi un artist celebru în special în rândul tinerilor, pe numele sau de scenă, Lino Golden. Pregătit să spargă bariera generațiilor și să ridice fiecare om, indiferent de vârsta pe care o are, de pe scaun.

„Scopul acestui eveniment rămâne, că şi în fiecare an de altfel, promovarea lucrului în echipă în rândul tinerilor cât şi promovarea liceului nostru pe plan local. Am fi mai mult decât onorați dacă veți putea răspunde pozitiv invitației noastre și să vă alăturați nouă în căutarea Miss și Mister Boboc LTTV 2019”, au mai adăugat organizatorii evenimentului de anul acesta.