Un ultim omagiu adus lui Sorin Frunzăverde!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Sorin Frunzăverde a fost depus, astăzi la prânz, în holul Consiliului Județean Caraș-Severin, instituție pe care a condus-o în mai multe rânduri. La catafalcul celui dispărut la vârsta de 59 de ani în urma unei boli care l-a măcinat patru ani, a stat o gardă militară care a prezentat onorul celui ce a fost ministru al Apărării.

Lângă sicriul înfășurat în tricolor și pe acordurile cunoscutei melodii „My Way“ a lui Frank Sinatra, s-au recules în liniște și durere soția și mama celui dispărut, precum și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Câteva sute de persoane – foști și actuali primari, șefi de instituții deconcentrate, foști militari, prieteni și foști colaboratori, colegi din PDL-ul de acum câțiva ani, angajați ai Consiliului județean – s-au perindat cu chipurile cernite prin fața catafalcului.

Cei care vor dori să-i aducă un ultim omagiu celui dispărut, o pot face până astăzi la miezul nopții. Mâine, de la ora 10, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus în Catedrala „Schimbarea la față“, din Parcul Tricolorului, iar slujba de înmormântare va fi oficiată miercuri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 12, în aceeași locație.